LEGO room

minden ami LEGO!

Friss kommentek
 • kit-fisto: Köszönöm! :) Remélem mg a héten összejön egy poszt, legyen mit olvasnod! :D
  (2011-05-04 19:57:30)
  1 éves a blog
 • 5N87: Én időnként be szoktam nézni ide. Boldog születésnapot a blogodnak. :)
  (2011-05-04 17:26:53)
  1 éves a blog
 • melba: Köszi és Neked is szép ünnepeket kívánok :)
  (2010-12-24 19:47:59)
  Karácsony
 • 5N87: Kellemes Karácsonyt és boldog új évet Neked is!

  Laci
  (2010-12-24 17:34:47)
  Karácsony
 • kit-fisto: tetszik :D
  jó hogya figurák isszerepet kapnak! :) Grat!
  (2010-08-23 11:33:26)
  egy link
Feedek
Megosztás

1 éves a blog

1 éves a blog

/Avagy Kit-Fisto meggyón/

Bizony, bizony, egy évvel ezelőtt úgy határoztam, blogot indítok szenvedélyemnek, a LEGO-nak. Ment is egy ideig teljes gőzzel, volt, hogy naponta több posztot is olvashattatok. Szép idők voltak azok, még ha nem is olyan nagyon régei emlékek.

Az utóbbi időben azonban... miket is írok... "az utóbbi időben", szóval nagyon régóta több nap mint poszt, pang és punnyad a blog. Nincsenek cikkek, nincs érdemi felmutatnivalóm. Mit is mondhatok, valószínüleg a legrosszabb blogger vagyok Magyarországon, hisz volt egy - még ha nem is nagy létszámú - olvasótáborom, akiknek ígéretet tettem arra, hogy belehúzok, és nem hagyom őket magukra. Utóbbi időben, főleg az elmúlt hónapban szinte alig vannak oldalletöltéseim, látogatóim, elhagytatok. Ne legyetek megsértve, szó sincs szemrehányásról. Én voltam az, aki nem tartotta be azt amit ígért, én voltam az, aki magára hagyta azt a kevés olvasóját is, akik követték, mit írok, és minden nap rámkattintottak, hogy lássák mi újság. Az igazság az, hogy bárhogy próbáltam, nem volt se idő (bár ez egy elcsépelt közhely, ami csak félig igaz), se motiváció/inspiráció, ami hatalmas hibám. Most is csak azért írok, mert egy jóbarátom, akinek mellesleg szintén van blogja, szólt, hogy egy éves a blogom. :( Szégyellem magam. Emlékszem, mekkora lelkesedéssel írtam nap mint nap, most meg semmi. Elfáradtam. Kiégtem. De ahogy azt a kifogyott petróleumlámpánál szokták, újra lettem töltve. Ha nem is itt, de mostanában olyan aktív LEGO-s lettem, hogy csak na! :) Ezt hozhatom fel mentségemül. Remélem Ti, a hűséges olvasók, még nem hagytatok el egészen annak ellenére, hogy én hűtlen voltam. Örülnék, ha lenne még olyan, aki elolvassa ezt a posztot, az is azt jelentené, hogy van aki még nem tojik rám. :)

 

De most be is fejezem a siránkozást (de jól sikerült, a fél poszt ez lett :P), mert egy éves a blog, ez mégiscsak ünnep! LEGO torta nem készült itthon, de egy képpel azért szeretnélek titeket kiengesztelni, és egyúttal a blogot is felköszönteni, már tanulunk járni és beszélni, talán jövőre már a pelust is elhagyjuk. :)

 

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT LEGOROOM!


Köszönet mégegyszer mindazoknak, akik nem hagytak itt!

Kit :)

Első hónapunk!

Ígértem nektek, hogy lesz valami a blog 1. hónapos létezésének megünneplésére!

Hát... igazából nem sok ötletem, van arról, hogy mit csinálhatnék.... de... valamit mindjárt kitalálok! Várjatok egy cseppet!

 

No ki is találtam! Elsőnek megmondom, hányan, hányszor néztétek meg a blogomat.

Ebben az egy hónapban összesen... HÚHA...ezt...nem...hittem volna...! Ebben a hónapban 22784-szer néztetek meg! Ez szerintem igen nagy szám!!

És hányan vagytok, akik ennyiszer néztetek meg? megnézem.

Egy hónapban átlagosan napi 361-en olvastatok. ez annyit jelent, hogy nem egy rendszeres olvasóm volt! Ezt nagyon köszönöm nektek, és remélem ezentúl is ilyen sokan olvastok, reményeim szerint ilyen minőségű, tartalmú posztokat.

Egy képpel szeretném mégegyszer megköszöni nektek a kitartást:

Mindenkinek köszönöm a mellettem való kitartást!

További jó napot kívánok minden olvasómnak, és a blogomra tévedőknek is!

 

Kit :) Happy First Month Day!