LEGO room

minden ami LEGO!

Friss kommentek
 • kit-fisto: Köszönöm! :) Remélem mg a héten összejön egy poszt, legyen mit olvasnod! :D
  (2011-05-04 19:57:30)
  1 éves a blog
 • 5N87: Én időnként be szoktam nézni ide. Boldog születésnapot a blogodnak. :)
  (2011-05-04 17:26:53)
  1 éves a blog
 • melba: Köszi és Neked is szép ünnepeket kívánok :)
  (2010-12-24 19:47:59)
  Karácsony
 • 5N87: Kellemes Karácsonyt és boldog új évet Neked is!

  Laci
  (2010-12-24 17:34:47)
  Karácsony
 • kit-fisto: tetszik :D
  jó hogya figurák isszerepet kapnak! :) Grat!
  (2010-08-23 11:33:26)
  egy link
Feedek
Megosztás

Interjú

Interjú

 

Elég különc poszt készült, úgy is mondhatnám, visszavágtam. Ez utóbbi mondatomra teszek említést kérdéseim közt, de a lényeget a Legopiacon találjátok meg. Nemrég egy új közösség tagja lettem, ami nyilván, a blog témájából adódóan legoval foglalkozik. Hogy jobban betekinthessek Karcsi (Kiss Károly) fejébe, ti meg egyáltalán megtudjátok, miről is van szó, feleleteket kértem remek kérdéseimre eme remek embertől.

 


 • Szia Karcsi!
 • Szia Bálint!
 • Legutóbb te készítettél velem interjút, mert megnyertem a blogod építőversenyét. Most fordult a kocka, én kérdezek, te felelsz.
 • Állok elébe!
 • Mint csapattag tudom, hogy valami egészen nagyszerű dologba kezdtél bele, többedmagaddal. Miről van szó?
 • Mint LEGO rajongók úgy döntöttünk, hogy megalapítunk egy új, barátságos és nyitott hobbi- és kiállítóközösséget. A kockák kapcsolódásának hangja után a csapat a KLIKK nevet kapta.
 • Beszéljünk először egy kicsit az előzményekről. Hogyan jött az ötlet, majd az elhatározás?
 • Idestova három-négy éve beindítottam a LEGO piac blogot, ahol fölösleges LEGOimat árultam és másokat is szívesen láttam hirdetőként. Sok LEGOt adtam el, számos emberrel találkoztam. Kivétel nélkül mindtől megkérdeztem, hogy miért veszi a kockákat, mit épít. Arra lettem figyelmes, hogy rengeteg olyan rajongó van, aki zseniális dolgokat alkot, csupán a maga szórakozására. Ugyanakkor láttam azt, hogy sokan vagyunk, mindannyiunkat érdeklik a saját alkotások, a LEGO világa. Ezt a kettőt szerettem volna úgy összehozni, hogy a játékosság ne vesszen el azután sem, hogy összehangoljuk hobbinkat. Családias, barátságos légkört gondoltam megteremteni magunknak és mindenkinek, aki érdeklődik, aki csatlakozna, aki kiváncsi ránk.
 • Nos, akkor ez egy elég régi terv. Miért csak most érkeztél el a megvalósításhoz?
 • Azokat az embereket kerestem, akikben legalább annyi lelkesedés van, mint bennem. Akikkel szívesen és hatékonyan tudok együtt építeni. Társakat, barátokat kerestem, nem kollégákat. Ez eltartott egy ideig.
 • De végül sikerült. 12 embert szedtél össze. Milyen a csapat? Milyen az összhang?
 • Nagyon örülök, hogy ennyire szorgalmas és kreatív banda verbúválódott össze. Furcsa egy ekkora csapatban ügyködni, hiszen mindenki mást épít, másban érdekelt. Olykor az igényeink és az elképzeléseink sem ugyanolyanok. 12 ember akaratát természetesen nem lehet egyszerre érvényesíteni. Szerencsére nincs nagy sértődés az ilyesmiből, mivel a főbb kérdésekben egységesek vagyunk, és mert összeköt a hobbink, valamint a köztünk lévő barátságok. A csapaton belül egyébként feladatkörönként és témánként apróbb csoportok is vannak. Ez azért jó, mert nem kell minden kérdésnél 12 véleményt végigvenni, csak az érintettekét. A csoportoknak aztán vannak vezetőik, akik az egészet összefogják, összegzik. Legvégül én igyekszem összerakni az egészet. Az egységet fontosnak tartom.
 • Mivel mindennap beszélünk, nem csak a hobbinkról, tudom: szeptembertől Debrecenbe költözöl. Hogyan fog akkor működni ez a szerkezet?
 • A távolság leküzdése biztosan nagy kihívás lesz, nem csak nekem, de valamennyiünknek. Optimista vagyok, bízom a jó időbeosztásomban és a modern világ adta lehetőségekben, főleg az internetben. A legfontosabb helyzetekben pedig természetesen itthon leszek Pesten.
 • Kanyarodjunk vissza arra, mit is szeretnénk csinálni. Először is, mi a repertoárunk?
 • Erről nem szeretnék sokat elárulni, mivel nagyon sok olyan terepasztalunk és diorámánk van, amelyeket Magyarországon még sosem láthatott a nagyközönség. Az alap témák - mint a középkor, a város, a kalózok, Star Wars vagy a vidék - nálunk is megtalálhatóak, azonban olyan témákhoz is hozzányúlunk, amikkel eddig senki sem foglalkozott nyilvánosan. Szép fokozatosan mindent megmutatunk az interneten és programjainkon.
 • Milyen programokra gondolsz? Miben lesznek ezek a rendezvények mások, mint a maiak?
 • Régen többen mondták, hogy családias-családos, zoknis-szőnyeges-beszélgetős találkozókat szeretnének. Olyan összejöveteleket, ahol bár a közös pont a LEGO szeretete, nem a hobbi szakmai része kerül előtérbe. Agyalunk azon, miként tudnánk megszervezni ilyen találkozókat. És persze nagy vágyunk, hogy saját szervezésű kiállításokon találkozzunk mindenkivel, akit érdekelnek a LEGO kockák.
 • Mostanában elég sok kiállítás van, évente 4-6 alkalommal is. Nem lesz kicsit unalmas?
 • Szerintem is túl sok a kiállítás, legalábbis Pesten, ráadásul mind egy kaptafára van megszervezve. A Gagarin mozaik építésénél láthattuk, hogy az embereknek újdonság kell. Valami, amit eddig nem láthattak, érdekes és ugyanúgy kötődik a LEGOhoz. Éppen ezért mi is azon vagyunk, hogy kibővítsük a kiállítást egyéb szórakoztató programokkal. Nem is kiállítás volna végülis, hanem egy rendezvény, ahol lesz kiállítás is. Az unalomtól azért sem tartok, mert szinte mindenünk új és gyors tempóban születnek az újabb alkotások. Ezenkívül a kiállított építményeket is másképpen szeretnénk majd tálalni a látogatóknak, és a már emlegetett barátágos légkör is megkülönbözteti majd a KLIKK-partikat a többitől.
 • Nyíltak szeretnénk lenni, mindenkit várunk. Ez csak emberekre vagy LEGOs csoportokra, klubokra, fanblogokra is vonatkozik?
 • Csoportokra is. Maga a KLIKK is magában foglal egy teljesértékű kisebb csoportot, a Fazekas Mihály Gimnázium NXT csapatát. Szívesen látunk bárkit, aki csatlakozni szeretne a nagy, közös játékhoz, legyen az blog, szájt, klub, akárki.
 • Kicsit mozgalomszerű is ez az egész, nem gondolod?
 • Mindenki annak gondolja, aminek szeretné. Én játéknak gondolom.
 • Értem. Karcsi, említsük már meg, hogy van facebook oldalunk!
 • Oh, tényleg! A facebook oldalunk már elérhető. Érdemes a kedvencek közé tenni, ugyanis itt minden információ megtalálható lesz rólunk. Ugyanitt hétről hétre elárulunk valami érdekességet magunkról, képeket teszünk közzé műveinkről, pályázatokat szervezünk, stb. Szintén itt veheti fel velünk bárki a kapcsolatot, kérdezhet, érdeklődhet, hozzászólhat, képet küldhet, stb. És megnyugtatom azokat, akik távol kívánnak maradni a közösségi oldalaktól: már dolgozunk a honlapunkon.
 • Kösz a válaszokat, a sok információt, és remélem, sok közös sikerünk lesz. :) Akár az olvasókkal együtt!
 • Nincs mit, és én is remélem!


Remélem, sokaknak megakad majd a szeme a KLIKK-kel kapcsolatos posztokon cikkeken. Én igazán izgulok, várom már nagyon, hogy valami igazán hatalmas legos dolog süljön ki ebből!

 

Kit:)


rendeljünk közösen!

Rendeljünk közösen

Nos újra meg lett hirdetve (egy nem MALUG-os) közös rendelés. A legopiac közismert jó árairól, ás arról, hogy minden akciót kihasznál, amit tud. Nos, most az új city termékekből válogathattok:

 

 

 


 

 

Közös rendelést indítok. Új készleteket lehet vásárolni igen kedvező áron, megbízható és ellenőrzött forrásból. A készletek listája árakkal a bejegyzés végén olvasható.
Előre kell fizetni a magyar eladónál, ezért aki szeretne valamelyik készletből, annak először át kell utalnia a számlámra a pénzt. Kérem, bízzanak meg bennem!
A készleteket nem postázom, csak személyes átvétel lehetséges Budapesten és Vácott!
A rendelést egyszerre adom le. 2010. szeptember 30-ig várom a kéréseket illetve az utalásokat is! Aki addig nem utalja el a teljes összeget, az sajnos nem vehet részt a rendelésben! A raktárkészlet véges: ilyenkor a rendelések leadásának sorrendjében vesznek részt a jelentkezők a vásárlásban. Amennyiben bármilyen hiba jelentkezik az eladó részéről, az átutalt pénzt visszautalom.
A pénz utalása után minden vásárló egy kódot kap. A helyes kód bemondásával veheti majd át a terméket, amint az megérkezett. A leadott rendelés egy-két héten belül megérkezik.
Ez az első ilyen rendelés, és most City témában indítom el. Várom a kéréseket a legopiac@freemail.hu e-mail címre. Jó csemegézést!

LEGO City repülőtér: 21000,-Ft


LEGO City LEGO kamion: 8000,-Ft


LEGO City tűzoltóhelikopter: 6900,-Ft


LEGO City tűzoltóhajó:  11900,-Ft


LEGO City tűzoltóság: 16900,-Ft


LEGO City vasútmegállóhely: 9490,-Ft


LEGO City személyvonat: 26500,-Ft


LEGO City tehervonat: 39900,-Ft

 


 

Én csak azt tudom mondani, hogy bátran jelentkezzetek kiss_karoly-nál, én már nem egyszer vásároltam nála, és agyon megbízható, korrekt eladó.

Jó vásárlást!

 

Kit :)

2011

2011/1

 

Hoppá!

 

Tegnap láttam a legopiacon igen érdekfeszítő képeket, melyek ugyan nem a legjobb minőségűek, de nekem már ez is megfelel. A 2011-es év City vonaláról van szó, ahol új sorozat indul (!), méghozzá nem is igazán city témával. ugyanis ez nem a földön van, de nem is a földön/föld alatt, levegőben, vagy a vízen/víz alatt. Ez a vonal kinn van az űrben! Aki ismer engem, az tudja, hogy nem vagyok City-s de egy jó készlettel  le lehet venni a lábamról.

Nos lássunk egy-két képet:

És egy kis más:

 

további képek a legopiacon!

 

Kit :)

Indulunk!!

Indulunk!

 

Jónapot kívánok minden olvasónak, aki még e rettenetesen lapos, témátlan, bejegyzéstelen idő alatt is minden nap megnézte, van-e valami újdonság a blogon. Remélem ez az üres idő nem tántorított el minden olvasót a blog látogatásától. Sajnos nincs túl sok időm mostanában, gimnazista lettem, így több tanulni valóm van mint eddig. Ez leszívja mind az agyamat, mind az energiámat, de ígérem nektek, ha nem is minden nap, de minden hétvégén új bejegyzést kaptok.

 

Az utóbbi időben -szüleimnek köszönhetően- szert tettem nem egy készletre, melyek értékeléseit hamarosan olvashatjátok. Viszonylag sok MOC-t (saját kreálmány) szült ez a nyár, ezek képeit is megosztom veletek, persze csak jól elterítve az idő szőnyegén, mert még a végén kifogyok a hírekből, ötletekből. :)

 

Kezdésnek nem rólam lesz szó. Aki a  legopiac.freeblog.hu-t olvassa, az már tudja, hogy sok akciót osztanak meg olvasóikkal, ezzel segítve, hogy pénztárcánk nem legyen e kelleténél könnyebb. Lesznek nála közös rendelések és építőverseny is (!).

 

Olvassátok őt is, engem is, és az enyémnél kisebb-nagyobb blogokat, bár nem tudom, találtok-e kisebbet.

 

Kit :)

Interjú

Interjú

 

Írtam a Legopiac által meghirdetett versenyről, melyen részt vettem, és első lettem. Nos velem készült egy beszélgetés, és... hát, az egyik képet nem szerettem volna ha kikerül, de egy vásárlásom alkalmával nem tudtam elmenni az áruért, ami bűntetést vont maga után. Én inkább fizettem volna rá a cuccra, de Karcsi hajthatatlan így kikerült a rozzant rokkeres kép:

rettenetes!

 

Felhívnám a negyérdemű figyelmét, nem így nézek ki, csak akkor ha telefonnal készül a kép! Karcsinak milyen jó telója van... :D

 

Nos itt olvashatjátok az elbeszélgetést, és nézegethetitek ezt a rozzant rokkeres képet kétszer ekkorában!


Kit :)

Akció!

Ma is betyárkodtam az interneten, és azt a "Coming soon"-t találtam:

Mondjuk nem most hallok erről először, mivel kaptam előzetesen egy infót, de igazán jó áraknak nézünk elébe, mint azt ahogy a Legopiac-tól megszokhattuk. Mindenkinek csak ajánlani tudom az oldal nézegetését, mert rengeteg jó ár/érték arányt találhatunk. és a minőség is mintha most bontották vonla a dobozt.

 

FIGYELMEZTETÉS: Szinte minden nap új áruk érkeznek!!

 

Jó váárlást!

 

Kit :)