Rendeljünk közösen

Nos újra meg lett hirdetve (egy nem MALUG-os) közös rendelés. A legopiac közismert jó árairól, ás arról, hogy minden akciót kihasznál, amit tud. Nos, most az új city termékekből válogathattok:

 

 

 


 

 

Közös rendelést indítok. Új készleteket lehet vásárolni igen kedvező áron, megbízható és ellenőrzött forrásból. A készletek listája árakkal a bejegyzés végén olvasható.
Előre kell fizetni a magyar eladónál, ezért aki szeretne valamelyik készletből, annak először át kell utalnia a számlámra a pénzt. Kérem, bízzanak meg bennem!
A készleteket nem postázom, csak személyes átvétel lehetséges Budapesten és Vácott!
A rendelést egyszerre adom le. 2010. szeptember 30-ig várom a kéréseket illetve az utalásokat is! Aki addig nem utalja el a teljes összeget, az sajnos nem vehet részt a rendelésben! A raktárkészlet véges: ilyenkor a rendelések leadásának sorrendjében vesznek részt a jelentkezők a vásárlásban. Amennyiben bármilyen hiba jelentkezik az eladó részéről, az átutalt pénzt visszautalom.
A pénz utalása után minden vásárló egy kódot kap. A helyes kód bemondásával veheti majd át a terméket, amint az megérkezett. A leadott rendelés egy-két héten belül megérkezik.
Ez az első ilyen rendelés, és most City témában indítom el. Várom a kéréseket a legopiac@freemail.hu e-mail címre. Jó csemegézést!

LEGO City repülőtér: 21000,-Ft


LEGO City LEGO kamion: 8000,-Ft


LEGO City tűzoltóhelikopter: 6900,-Ft


LEGO City tűzoltóhajó:  11900,-Ft


LEGO City tűzoltóság: 16900,-Ft


LEGO City vasútmegállóhely: 9490,-Ft


LEGO City személyvonat: 26500,-Ft


LEGO City tehervonat: 39900,-Ft

 


 

Én csak azt tudom mondani, hogy bátran jelentkezzetek kiss_karoly-nál, én már nem egyszer vásároltam nála, és agyon megbízható, korrekt eladó.

Jó vásárlást!

 

Kit :)