Indulunk!

 

Jónapot kívánok minden olvasónak, aki még e rettenetesen lapos, témátlan, bejegyzéstelen idő alatt is minden nap megnézte, van-e valami újdonság a blogon. Remélem ez az üres idő nem tántorított el minden olvasót a blog látogatásától. Sajnos nincs túl sok időm mostanában, gimnazista lettem, így több tanulni valóm van mint eddig. Ez leszívja mind az agyamat, mind az energiámat, de ígérem nektek, ha nem is minden nap, de minden hétvégén új bejegyzést kaptok.

 

Az utóbbi időben -szüleimnek köszönhetően- szert tettem nem egy készletre, melyek értékeléseit hamarosan olvashatjátok. Viszonylag sok MOC-t (saját kreálmány) szült ez a nyár, ezek képeit is megosztom veletek, persze csak jól elterítve az idő szőnyegén, mert még a végén kifogyok a hírekből, ötletekből. :)

 

Kezdésnek nem rólam lesz szó. Aki a  legopiac.freeblog.hu-t olvassa, az már tudja, hogy sok akciót osztanak meg olvasóikkal, ezzel segítve, hogy pénztárcánk nem legyen e kelleténél könnyebb. Lesznek nála közös rendelések és építőverseny is (!).

 

Olvassátok őt is, engem is, és az enyémnél kisebb-nagyobb blogokat, bár nem tudom, találtok-e kisebbet.

 

Kit :)