LEGO room

minden ami LEGO!

Friss kommentek
 • kit-fisto: Köszönöm! :) Remélem mg a héten összejön egy poszt, legyen mit olvasnod! :D
  (2011-05-04 19:57:30)
  1 éves a blog
 • 5N87: Én időnként be szoktam nézni ide. Boldog születésnapot a blogodnak. :)
  (2011-05-04 17:26:53)
  1 éves a blog
 • melba: Köszi és Neked is szép ünnepeket kívánok :)
  (2010-12-24 19:47:59)
  Karácsony
 • 5N87: Kellemes Karácsonyt és boldog új évet Neked is!

  Laci
  (2010-12-24 17:34:47)
  Karácsony
 • kit-fisto: tetszik :D
  jó hogya figurák isszerepet kapnak! :) Grat!
  (2010-08-23 11:33:26)
  egy link
Feedek
Megosztás

1,2,3!

1,2,3

 

Bizonyára már mindegyikőröknek van legalább egy gyűjthető figurája. Vagy az első, vagy a második szériából. De tudjátok-e milyen karakterek lesznek a harmadik sorozatban? Én már igen :) Megmutatom nektek is, bár ha már keresgéltetek a neten, bizonyára rábukkantatok egy-két képfoszlányra. Én ezt találtam:

http://www.flickr.com/photos/54191445@N03/5015593235/

 

Jó szórakozást a figurák szerepének beazonosításához, bár szerintem nem lesz nehéz feladat.

Kit:)

A birodalom visszavág! Építs, és nyerj!

A birodalom visszavág! Építs, és nyerj!

 

Aki még nem tudná: A Legoblogon építési verseny indul (mennyire felszaporodtak ezek a versenyek...), melynek témája az idén harmincadik évét ünneplő Star Wars: Empire strikes back. A téma máris adva van, az először elkészült Star Wars filmből bármit. De hogy ne legyen olyan könnyű a feladat, a zsűri úgy döntött, feladja a leckét az ifjú, vagy nem ifjú építőknek. Minnél kisebb, minnél ötletesebb a benevezett mű, annál nagyobb a nyerési esélye. Ha érdekel titeket a dolog, olvassatok után a lego.blog.hu-n. Megéri indulni, ugyanis frankó kis MINI-ket lehet nyerni!

Hát hajrá kedves olvasók, kedves építők!

 

Kit :)

megújulás

MEGÚJULÁS

 

Mikor a blogot indítottam, nem volt túl sok sablonválasztási lehetőségem, de mikor ma rákattintottam a sablonváltás gombra, 15 oldalnyi lehetőséget dobott elém. Hát most azt hiszem megtaláltam azt, ami közel egy hónapig kinn lesz, míg meg nem unom, és vissza nem állítom az "eredetit".

Ha esetleg van ötletetek, hogy melyik sablon illene a bloghoz, írjátok meg kommentben vagy email-ben. Egy kikötés lenne ezzel kapcsolatban, midenképp fekete vagy sötétszürke legyen az a sablon, amit javasoltok. Remélem ezzel még nem kötöttem meg a kezeteket túlságosan.

Kit :)

rendeljünk közösen!

Rendeljünk közösen

Nos újra meg lett hirdetve (egy nem MALUG-os) közös rendelés. A legopiac közismert jó árairól, ás arról, hogy minden akciót kihasznál, amit tud. Nos, most az új city termékekből válogathattok:

 

 

 


 

 

Közös rendelést indítok. Új készleteket lehet vásárolni igen kedvező áron, megbízható és ellenőrzött forrásból. A készletek listája árakkal a bejegyzés végén olvasható.
Előre kell fizetni a magyar eladónál, ezért aki szeretne valamelyik készletből, annak először át kell utalnia a számlámra a pénzt. Kérem, bízzanak meg bennem!
A készleteket nem postázom, csak személyes átvétel lehetséges Budapesten és Vácott!
A rendelést egyszerre adom le. 2010. szeptember 30-ig várom a kéréseket illetve az utalásokat is! Aki addig nem utalja el a teljes összeget, az sajnos nem vehet részt a rendelésben! A raktárkészlet véges: ilyenkor a rendelések leadásának sorrendjében vesznek részt a jelentkezők a vásárlásban. Amennyiben bármilyen hiba jelentkezik az eladó részéről, az átutalt pénzt visszautalom.
A pénz utalása után minden vásárló egy kódot kap. A helyes kód bemondásával veheti majd át a terméket, amint az megérkezett. A leadott rendelés egy-két héten belül megérkezik.
Ez az első ilyen rendelés, és most City témában indítom el. Várom a kéréseket a legopiac@freemail.hu e-mail címre. Jó csemegézést!

LEGO City repülőtér: 21000,-Ft


LEGO City LEGO kamion: 8000,-Ft


LEGO City tűzoltóhelikopter: 6900,-Ft


LEGO City tűzoltóhajó:  11900,-Ft


LEGO City tűzoltóság: 16900,-Ft


LEGO City vasútmegállóhely: 9490,-Ft


LEGO City személyvonat: 26500,-Ft


LEGO City tehervonat: 39900,-Ft

 


 

Én csak azt tudom mondani, hogy bátran jelentkezzetek kiss_karoly-nál, én már nem egyszer vásároltam nála, és agyon megbízható, korrekt eladó.

Jó vásárlást!

 

Kit :)

2011

2011/1

 

Hoppá!

 

Tegnap láttam a legopiacon igen érdekfeszítő képeket, melyek ugyan nem a legjobb minőségűek, de nekem már ez is megfelel. A 2011-es év City vonaláról van szó, ahol új sorozat indul (!), méghozzá nem is igazán city témával. ugyanis ez nem a földön van, de nem is a földön/föld alatt, levegőben, vagy a vízen/víz alatt. Ez a vonal kinn van az űrben! Aki ismer engem, az tudja, hogy nem vagyok City-s de egy jó készlettel  le lehet venni a lábamról.

Nos lássunk egy-két képet:

És egy kis más:

 

további képek a legopiacon!

 

Kit :)

Indulunk!!

Indulunk!

 

Jónapot kívánok minden olvasónak, aki még e rettenetesen lapos, témátlan, bejegyzéstelen idő alatt is minden nap megnézte, van-e valami újdonság a blogon. Remélem ez az üres idő nem tántorított el minden olvasót a blog látogatásától. Sajnos nincs túl sok időm mostanában, gimnazista lettem, így több tanulni valóm van mint eddig. Ez leszívja mind az agyamat, mind az energiámat, de ígérem nektek, ha nem is minden nap, de minden hétvégén új bejegyzést kaptok.

 

Az utóbbi időben -szüleimnek köszönhetően- szert tettem nem egy készletre, melyek értékeléseit hamarosan olvashatjátok. Viszonylag sok MOC-t (saját kreálmány) szült ez a nyár, ezek képeit is megosztom veletek, persze csak jól elterítve az idő szőnyegén, mert még a végén kifogyok a hírekből, ötletekből. :)

 

Kezdésnek nem rólam lesz szó. Aki a  legopiac.freeblog.hu-t olvassa, az már tudja, hogy sok akciót osztanak meg olvasóikkal, ezzel segítve, hogy pénztárcánk nem legyen e kelleténél könnyebb. Lesznek nála közös rendelések és építőverseny is (!).

 

Olvassátok őt is, engem is, és az enyémnél kisebb-nagyobb blogokat, bár nem tudom, találtok-e kisebbet.

 

Kit :)